Årsmöteshandlingar

 

Kära medlemmar i Högalids Hembygdsförening! 

Nu är det dags för årsmöte i Högalids Hembygdsförening för 2022.
Du är välkommen till Ekermanska Malmgården onsdagen den 26 april 2023 kl 18.00.
Vi håller som vanligt till på vår fina hembygdsgård på Ekermansgränd 3-5. Skicka gärna ett mail till malmgarden@ekermanska.se och berätta om du har möjlighet att delta så vi kan planera kvällen. 

Vi kommer att förutom sedvanliga punkter med redovisning av årsredovisningen för 2022 också slutföra våra stadgeändringar som påbörjades vid förra årsmötet. Vi kommer naturligtvis också gå igenom verksamhetsplanen och budgeten för 2023. Handlingarna publiceras på vår hemsida ekermanska.se senast 14 dagar före årsmötesdatum. 

Tyvärr har även 2022 visat förlustsifftror, första delen av året var ju fortsatt drabbat av restrektioner p g a pandemin. Vi har dock startat upp med kulturkvällar vilket varit mycket lyckat och det har vi även fortsatt med under 2023. Till hösten 2023 är ämnet för kvällarna ”söderbönor berättar”. Kulturkvällarna har även gjort att vi utökat antalet medlemmar i föreningen. 

Vi kommer att under 2023 att fira hembygdsföreningens 50-årsdag detta kommer att ske genom ett arrangemang på gården den 6 juni 2023 med servering och olika framträdanden. Så boka den dagen mellan 13.00 och 17.00. 

Vi ber Dig som har en e-postadress och inte anmält den till föreningen att göra detta till malmgarden@ekermanska.se. Som alla vet så är Posten inte den mest snabbfotade leverantören längre och dessutom mycket kostsam för en förening med underskott. 

Välkomna! 

Med vänliga hälsningar 

Margaretha Hahne 

Ordförande 


Förslag till styrelseledamöter 2023

Budget 2023

Årsredovisning 2022 slutlig Högalid

Stadgar

 Regler for inventarier vid Högalids Hembygdsförening

Verksamhetsprogram för Högalids Hembygdsförening 2023